chrome firefox opera safari iexplorer

Вчіться кататися на ковзанах! Відеопосібник

24 січня 2016 о 12:00

У цьому відеоматеріалі ви дізнаєтесь, як можна, маючи бажання та терпіння, стати справжнім фігуристом або, принаймні, людиною, що впевнено стоїть на ковзанах.

Урок спортивної майстерності проведе Елеонора Вінниченко — чемпіонка України з фігурного катання. Вона уперше стала на ковзани, коли їй було всього три роки. Відтоді вона не припиняє вдосконалювати свою майстерність постійними тренуваннями.

У програмі «Почни нове життя з Миколою Томенком» її учнями стали Слава і Віка з групи «НеАнгели». Про неангельські витівки дівчат постійно «гуде» «жовта преса» — то б'ються, то бедлам у клубах влаштовують. Але, незважаючи на свою непросту вдачу, спорт дівчата люблять.

У цій програмі ви не тільки побачите зірок на ковзанах, але ще й отримаєте безліч корисних порад: як вибрати і правильно загострити ковзани, як падати і не травмуватися, а також рецепт ідеальної фігури від чемпіонки України.

[uppod video=http://ridna.ua/media/video/tomenko_06.flv type=3]

Розділи: Унікальне

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути