chrome firefox opera safari iexplorer

18 лютого «Арена Львів» прийматиме матч «Шахтар»—"Шальке-04"

15 лютого 2016 о 16:25

У середу, 18 лютого, футбольний сезон на «Арені Львів» відкриває матч Ліги Європи УЄФА 1/16 фіналу між командами “Шахтар“ (Донецьк) та “Шальке-04“ (Німеччина).

Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, повідомляє Високий замок.

«18 лютого відбудеться матч між командами футбольний клуб «Шахтар» та футбольним клубом «Шальке-04». Це турнір Ліги Європи. Футбольний клуб «Шахтар» вперше проводитиме свій домашній матч у Львові на стадіоні «Арена Львів» в цьому турнірі. Після зимового міжсезоння закінчується інтенсивна підготовка до матчу за стандартним графіком. Даний матч виявляє велику цікавість для футбольної громади, але ми не очікуємо повного стадіону, орієнтовна очікувана кількість глядачів 23-27 тис. Хоча, хотів відмітити, що зі сторони вболівальників «Шальке-04» ми спостерігаємо серйозний ажіотаж на квитки. За попередньою інформацією, яка в нас є, від футбольного клубу «Шальке-04» — це приблизно 1 тис. 500 білетів продані на території Німеччини. Варто зазначити, вболівальники, які планують відвідати даний матч, прохання прийти раніше, задля власної зручності, безпеки та комфорту, приблизно за 2 години до матчу. Нагадаю, матч починається о 22:05 год., відповідно, ворота стадіону будуть відчинені о 20:05», — зазначив Вадим Гунько, в.о. генерального директора «Донбас Арена».

«На стадіоні планується дуже насичений сезон, зокрема і у футбольному плані. Я вважаю, що дуже знаково і традиційно, що ми розпочинаємо цей сезон, власне, з матчу «Шахтаря». Підготовка до футбольного матчу на стадіоні «Арена Львів» проходить у штатному режимі», — розповів Денис Римський, директор стадіону «Арена Львів».

18 лютого 2016 року у період з 20:00 год. до 22:05 год. та у період з 24:00 год. 18 лютого 2016 року до 02:00 год. 19 лютого 2016 року курсуватимуть шатл-баси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон та зі стадіону, за такими маршрутами:

Пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон “Арена-Львів“.

Просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон “Арена-Львів“.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути