chrome firefox opera safari iexplorer

Киянин створив безкоштовний сервіс «Онлайн бюро знахідок»

09 лютого 2016 о 08:00

Створив сервіс знахідок киянин. Олександр пояснює ідею створення сервісу тим, що в кінці минулого року сам зіткнувся з подібною проблемою. Коли знайшов на вулиці гроші, то спробував відшукати їх власника.

На своїй сторінці у Facebook він розмістив повідомлення про знайдені гроші. Він отримав безліч особистих повідомлень і більш ніж 4000 репостів, з яких довідався, що багато городян часто опиняються в такій ситуації. Незважаючи на все це, власника грошей не вдалося відшукати.

Тоді й виникла ідея створити онлайн-бюро знахідок — майданчик, на якому зустрінуться ті, хто загубив щось або знайшов.

«Головна перевага мого сайту — це можливість контакту тих, хто знайшов, і тих, хто загубив. Адже багато людей, які знаходять чужі речі, просто не знають, куди подати оголошення про знахідку», — каже розробник сайту verni.com.ua.

У порівнянні з соцмережами сервіс має більше переваг: у ньому можна сортувати оголошення за датою, видом загубленого та містом.

На сайті можна помістити оголошення про знайдене, загублене або вкрадене, заповнивши форму. У формі дається опис, вказується місце й дата, наводяться контактні дані.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути