chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям покажуть високотехнологічне шоу

09 лютого 2016 о 08:00

Українські та зарубіжні музиканти і візуальні артисти покажуть шоукейс сучасного медіа-арту в супроводі музики ембієнт. Новітні можливості впливу на сприйняття людини аудіовізуальної інформації будуть продемонстровані за допомогою Full Dome 4К екрану і багатоканального звуку Surround Sound. Шоу Ambience III відбудеться 17 лютого в Аtmasfera 360 (Київський планетарій).

Організатор уявлення Андрій Савіних розповів Cultprostir: «Це шоу цікаве тим, що воно максимально розкриває потенціал медіа-арту як самостійного напрямку в сучасному мистецтві. Хоча медіа художники та саунд дизайнери давно знають про технології Full Dome і Surround Sound, ніхто в Україні не використовував їх в повну силу і не демонстрував спеціально створені під такі формати роботи».

У шоу візьмуть участь наступні медіа-артисти: Microtransfer – новий проект відомого німецького медіа-художника ALEX GRAF і українського артиста V4W.ENKO (звукове оформлення); V4W.ENKO – український медіа-артист і електронний музикант, який працює в середовищі візуального програмування MAX MSP/Jitter; ANDREY YAMKOVOY – український медіа-артист, який створює аудіовізуальні генеративні роботи на платформі VVVV і має великий досвід у створенні контенту під екран Full Dome. Звукове оформлення вечора створять SONORNOTE (ambient, electronica, Shimering Mood), DRONNY DARKO + PROTO U (dark ambient, drone, Cryo Chamber), Dronny Darko і Proto U. Також будуть продемонстровані звукова інсталяція Surround Sound від ANDREY SAVINYKH і спеціальна інтерактивна інсталяція ALGORITM ORGANISM – живий код, який генерує різні фрактальні сцени, скануючи людей, які знаходяться біля неї, і взаємодіючи з ними. Звук є наслідком тимчасових змін і перетворює їх на цікаві нерукотворні патерни.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути