chrome firefox opera safari iexplorer

Героїв Чорнобиля пошанували студенти України, Білорусі та Молдови

28 квітня 2016 о 16:48

В м. Ірпінь відбувся традиційний Міжнародний турнір з футболу «Кубок Героїв Чорнобиля» за участі студентських команд України, Білорусі та Молдови, а також за участі команди Київського національного торговельно-економічного університету.

«Цей турнір надзвичайно важливий, оскільки молоді люди, фактично, вашого віку 30 років тому врятували світ від техногенної катастрофи, і теперішнє молоде покоління не лише України, а й інших країн мусить шанувати справжніх героїв-чорнобильців. Тому цей турнір – це пошанування чорнобильців і привернення уваги до необхідності спільної боротьби за мир», – сказав Віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко по завершенню турніру, вручаючи нагороди переможцям.

Переможцями цьогорічного турніру стала студентська збірна Білорусі, друге місце посіла студентська збірна Київського національного торговельно-економічного університету, третє – збірна України, четверте – збірна Молдови.

Розділи: Новини освіти

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути