chrome firefox opera safari iexplorer

У Жовкві відбудеться фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті

17 червня 2016 о 10:15

У неділю, 26 червня, у Жовкві відбудеться молодіжний фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті. Подія пройде на території старовинного королівського замку.

Цього року Жовква вже друге приймає у себе свято для молоді. У програмі фестивалю: молодіжний велозаїзд, спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, квести, лицарські бої та майстер-класи. В цей день у Жовкві виступлять гурти «Michelle Band» та «Leo City». Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та різноманітними розвагами.

#GazonParty відбудеться у Жовкві вже вдруге

Фестиваль матиме й соціальну складову. Організатори запросили на свято групу молоді зі Сватова Луганської області, щоб познайомити із культурою західної України та налагодити соціальні зв’язки.

#ГазонПаті проходитиме при підтримці Жовківської міської ради та «Гільдії підприємців Жовківщини». За словами організаторів, головна мета заходу – влаштувати свято для місцевої молоді та популяризувати місто.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний. Триватиме подія з 15:00 до 23:00.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Новини культури

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути