chrome firefox opera safari iexplorer

У Жовкві відбудеться фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті

17 червня 2016 о 10:15

У неділю, 26 червня, у Жовкві відбудеться молодіжний фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті. Подія пройде на території старовинного королівського замку.

Цього року Жовква вже друге приймає у себе свято для молоді. У програмі фестивалю: молодіжний велозаїзд, спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, квести, лицарські бої та майстер-класи. В цей день у Жовкві виступлять гурти «Michelle Band» та «Leo City». Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та різноманітними розвагами.

#GazonParty відбудеться у Жовкві вже вдруге

Фестиваль матиме й соціальну складову. Організатори запросили на свято групу молоді зі Сватова Луганської області, щоб познайомити із культурою західної України та налагодити соціальні зв’язки.

#ГазонПаті проходитиме при підтримці Жовківської міської ради та «Гільдії підприємців Жовківщини». За словами організаторів, головна мета заходу – влаштувати свято для місцевої молоді та популяризувати місто.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний. Триватиме подія з 15:00 до 23:00.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Новини культури

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути