chrome firefox opera safari iexplorer

Ганна Різатдінова завоювала два «золота» на Кубку світу з художньої гімнастики

04 липня 2016 о 10:43

Відома українська гімнастка Ганна Різатдінова виборола дві золотих медалі на етапі Кубка світу з художньої гімнастики, який проходить в Берліні (Німеччина). Різатдінова отримала «золото» у вправах з обручем і з булавами.

У вправах з обручем результат Анни склав 18,900 і приніс українці перше місце. До слова, Різатдінова розділила перемогу з представницею Білорусі — Мелітиною Станютою, яка отримала аналогічну оцінку і також отримала золоту медаль.

Анна Різатдінова

© facebook.com

Різатдінова також завоювала перемогу на етапі Кубка світу у вправах з булавами. Українка показала результат 18,950.

У вправах зі стрічкою українська спортсменка показала результат 18,550 і виборола "срібло".

Відзначимо, Анна Різатдінова народилася в Сімферополі в 1993 році. Українська гімнастка єЧемпіонкою світу у вправі з обручем, багаторазовою призеркою чемпіонатів світу та Європи.

Джерело: tochka.net
Розділи: Спорт в Україні

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути