chrome firefox opera safari iexplorer

За право провести Євробачення-2017 змагатимуться 5 міст

04 липня 2016 о 11:29

Харків надіслав офіційний запит на участь у відборі міста, в якому пройде міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017».  Раніше свої заявки на участь у відборі подали Київ, Дніпро, Львів і Одеса.

Конкурс з відбору міста, в якому проводитиметься міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, відбудеться в чотири етапи, переможця буде оголошено 1 серпня.

Варто зазначити, що наразі Львів подав заявку на участь у відборі. «Залежно від того, які будуть вимоги до транспорту, до прес-центру і до самого концерт-холу, ми будемо вирішувати, де можна провести конкурс. Наразі говорити по приміщення рано. Це може бути «Арена Львів» або інші арени», – додав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, Україна вже проводила цей пісенний конкурс. У 2005 році на пісенному конкурсі«Євробачення» перемогла Руслана з піснею «Wild Dances». Після перемоги Відповідно, наступного року, конкурс відбувався в Україні у столичному «Палаці спорту». Цьогоріч 15 травня у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – «Євробачення 2016», який виграла Джамала. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали. На другому місці опинилася Австралія (511 балів), третє місце посіла Росія (491 бал). Також співачка запропонувала наступне Євробачення провести у Львові, Києві або Одесі

Зазначимо, раніше міністр фінансів Олександр Данилюк допускав, що Україна може передати право на проведення «Євробачення» іншій країні через надто високу вартість проведення цього конкурсу.

 

Джерело: tvoemisto.tv
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути