chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям почнуть масово відмовляти у субсидіях

13 вересня 2016 о 12:05

Зміни у методиці нарахування субсидій значно зменшать кільксть її прохачів, оскільки влада таким чином «ввічливо» їх проганяє.

Таку точку зору висловив економіст Олександр Охріменко і додав, що кількість відмов у наданні субсидій значно збільшиться.

«Кабмін прийняв нову постанову, але при цьому повного офіційного тексту ніде немає. Поки що ми знаємо, що для зменшення кількості людей, які отримують субсидії на комунальні послуги, влада ввічливо їх розганяє. Сказати, скільки людей саме позбудеться цих субсидій, зараз складно, так як більш чіткої інформації немає. Ми знаємо тільки те, що змінили методику оцінки людей, які можуть отримувати допомогу від держави. Швидше за все, положення прописано таким чином, що кількість отримувачів субсидій стане менше. Але на скільки – потрібно бачити весь документ», — повідомив Охріменко для видання Голос.UA.

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути