chrome firefox opera safari iexplorer

Євробачення вперше вестимуть троє чоловіків

27 лютого 2017 о 13:04

Уперше в історії Євробачення цьогорічний пісенний конкурс у Києві вестимуть троє чоловіків: Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко.

Таку команду ведучих Євробачення-2017 обрали шляхом складного кількаетапного конкурсу, повідомляється на сайті телеканалу «UА:Перший».

«Україна стане першою країною, де ведучими працюватимуть троє хлопців. Тимура Мірошниченка не треба представляти. Його добре знає не лише українська, а й європейська публіка. Олександр Скічко та Володимир Остапчук – дотепні та професійні ведучі, за плечима яких сотні ефірів та заходів. Тому я з упевненістю можу сказати: концерти Євробачення-2017 будуть несподіваними, цікавими та запам’ятаються глядачам надовго», – прокоментував обрання нової команди заступник керівника ПАТ НСТУ Павло Грицак.

Під час проведеного відбору конкурсантів претенденти, окрім досвіду ведення телевізійних шоу в прямому ефірі, мали продемонструвати володіння англійською мовою, почуття гумору, впевненість, артистизм та різноманітні таланти.

Тимур Мірошниченко – експерт Євробачення, ведучий UA:Перший. Він був коментатором міжнародного пісенного конкурсу з 2011 року і вів Дитяче Євробачення в Києві у 2009 та 2013 роках. Йому випала роль бути ведучим грін-руму, де виконавці чекатимуть на результати конкурсу. Мірошниченко показуватиме глядачам емоції учасників та напруження від очікування. «Євробачення для мене – це набагато більше, ніж просто шоу. Це значна частина мого життя! Це моя міжнародна родина», – поділився враженнями він.

Володимир Остапчук і Олександр Скічко мають багаторічний досвід ведення шоу та прямих ефірів. Вони – яскраві телевізійні персонажі, які можуть похвалитися багатьма талантами, прекрасним почуттям гумору та вільним володінням англійською мовою.

Скічко – пародист і професійний співак. Дізнавшись про свою перемогу у конкурсі, він зазначив, що для нього вести Євробачення в Україні – це велика честь і серйозний виклик.

Остапчук професійно займався танцями і грає на акордеоні. Про свою участь у шоу каже: «Я схвильований, що отримав можливість вести такий великий захід. Це сейозний шмат роботи, але я впевнений, що це буде дуже весело».

Остапчук та Скічко вестимуть усі шоу пісенного конкурсу: репетиції, півфінали та фінал. Окрім цього, організаційний комітет активно залучатиме ведучих до підготовки Євробачення-2017.

«Ми не ставили за мету шукати таку комбінацію ведучих, але коли побачили їхні таланти, вирішили, що було б чудово, аби троє хлопців вели шоу. Олександр, Володимир та Тімур сповнені ентузіазму і ми вже почали працювати над підготовкою до проведення пісенного конкурсу», – зазначив шоу-продюсер Євробачення-2017 Стюарт Барлоу.

Нагадаємо, що 62-ий за ліком міжнародний пісенний конкурс Євробачення навесні 2017 року прийматиме столиця України. Свою участь у конкурсі підтвердили 43 країни. Це рекордна кількість учасників, яка за всю історію Євробачення повторювалася лише двічі – у 2008 і 2011 роках. Головною ареною пісенного конкурсу наступного року обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Джерело: ZIK
Розділи: Новини культури

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути