chrome firefox opera safari iexplorer

13 березня продовжиться суд щодо оприлюднення списків коаліції

10 березня 2017 о 17:19

У понеділок,  13 березня, об 11:40 в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва (вул. Петра Болбочана, 8, корпус 1, зала № 39) розпочнеться чергове судове засідання за позовом Миколи Томенка щодо оприлюднення списків коаліціантів.

Нагадаємо, під час попереднього засідання, яке відбулося 6 березня, Голова Верховної Ради Андрій Парубій як відповідач у справі про оприлюднення списків членів коаліції за позовом лідера Громадського руху «Рідна країна» Миколи Томенка попросив суд перенести засідання з огляду на те, що його представник «задіяний в іншому судовому процесі». Водночас жодного документа про те, що представник Голови ВР саме в час сьогоднішнього судового засідання представляє Верховну Раду в іншому судовому процесі, не було надано.

До речі, представником Голови ВР А. Парубія у суді виявилася та ж сама особа, яка представляла попереднього відповідача у цій справі – Апарат ВР – і яка запевнила суд, що не володіє жодною інформацією ні про попередній, ні про нинішній склад коаліції.

«Рідна країна»

Розділи: Суспільство

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути