chrome firefox opera safari iexplorer

У п'ятницю зранку дивіться щойно відзнятий фільм про Бердянськ

31 серпня 2017 о 10:00

У п'ятницю, 1 вересня, о 8:00 у програмі "Ранок у великому місті" на каналі ICTV покажуть новий, щойно відзнятий фільм про місто Бердянськ, одного з переможців акції «7 чудес України: історичні міста та містечка».

«Як я і обіцяв, за підсумками акції «7 чудес України: історичні міста та містечка», проведеної у 2016 році, ми відзняли 10 нових фільмів. Тепер, разом із попередніми, маємо вже півсотні фільмів про найкрасивіші, найцікавіші та найважливіші куточки нашої країни», — повідомив ініціатор всеукраїнської акції «7 чудес України», засновник Фонду «Рідна країна» Микола ТОМЕНКО.

Нові фільми — про 10 міст-переможців останнього етапу акції: Бердянськ (Запорізька обл.), Білу Церкву (Київська обл.), Галич (Івано-Франківська обл.), Диканьку (Полтавська обл.), Канів (Черкаська обл.), Ніжин (Чернігівська обл.), Хуст (Закарпатська обл.), а також – про Бердичів (Житомирська обл.), Жовкву (Львівська обл.) та Теребовлю (Тернопільська обл.).

«Ці фільми будуть демонструватися за новим принципом: спочатку короткі версії покаже наш традиційний партнер – канал ICTV у програмі «Ранок у великому місті», а потім, після показу усіх 10 коротких фільмів, повні їх версії будуть презентовані і на інших телеканалах», — зазначив М. Томенко.

Нагадаємо, 25 серпня був показаний перший фільм про Канів (скорочена версія).

ДОВІДКОВО

За підсумками акції «7 чудес України: історичні міста та містечка», яка відбулася у 2016 році, переможцями стали такі міста (за абеткою): Бердянськ (Запорізька обл.), Біла Церква (Київська обл.), Галич (Івано-Франківська обл.), Диканька (Полтавська обл.), Канів (Черкаська обл.), Ніжин (Чернігівська обл.), Хуст (Закарпатська обл.).

Крім того, Оргкомітетом було визначено три спецномінації для міст, що мають значний туристичний потенціал і зацікавленість місцевої громади у розвитку своїх населених пунктів. Спецномінаціями відзначено Бердичів (Житомирська обл.), Жовкву (Львівська обл.) та Теребовлю (Тернопільська обл.).

Нагадаємо, за підсумками акції «7 чудес України» у попередні роки вже створено 40 фільмів про найкрасивіші, найважливіші та найцікавіші куточки нашої країни: 10 фільмів із циклу «7 історичних чудес України», 10 фільмів про «7 природних чудес України» та 20 фільмів із циклу «7 чудес України: замки, палаци, фортеці». Ці фільми транслюються на центральних та місцевих телеканалах, а також їх можна подивитись онлайн або завантажити на офіційному сайті акції www.7chudes.in.ua.

Читайте ТАКОЖБердянськ презентував свої туристичні скарби. ФОТО

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути