chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні наша збірна з футболу зіграє проти команди Косово

06 жовтня 2017 о 11:12

Національна збірна України з футболу сьогодні, 6 жовтня, проведе дев'ятий поєдинок відбіркового циклу чемпіонату світу-2018, у якому на нейтральному полі «Лоро Боричі» в албанському Шкодері зустрінеться з дебютантом турніру командою Косово.

Матч, який розпочнеться о 21.45 за київським часом, покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1», повідомляє Укрінформ.

Збірна України розпочала відбірковий цикл домашньою нічиєю з ісландцями (1:1) та виїзним миром з турками (2:2). Після цього команда Андрія Шевченка на нейтральному полі у польському Кракові розгромила футболістів Косово (3:0), двічі взяла гору над збірною Фінляндії (1:0, 2:1), мінімально поступилися у Загребі Хорватії (0:1), перемогла вдома турків (2:0) та програла у Рейкв'явіку ісландцям (0:2).

Футболісти Косово набрали одне очко у восьми матчах, зігравши внічию у Фінляндії (1:1).

За словами наставника збірної України Андрія Шевченка, його команда добре вивчила суперника, навіть, незважаючи на те, що косовари залишаються «темною конячкою» відбіркової групи I.

«Ті, хто візьмуть участь у грі, знають, що треба робити на полі, як виходити з оборони в атаку, як розігрувати м'ячі. З цим проблем немає. Для нас плюс в тому, що деякі футболісти збірної Косово в матчі проти нас не зіграють. Але ми все одно чекаємо важкої гри, в якій наша задача — просто перемогти», — підкреслив Шевченко.

Букмекери у день матчу віддають беззаперечну перевагу українській команді. Авторитетна контора William Hill приймає ставки на успіх «синьо-жовтих» з коефіцієнтом 1,12, а на перемогу збірної Косово — 23,00. Нічия оцінюється коефіцієнтом 8,00.

Поєдинок Косово — Україна обслуговуватиме бригада арбітрів з Англії, яку очолює Крейг Поусон.

 

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути