chrome firefox opera safari iexplorer

Україна — держава найдорожчих у світі рослин і люстр?!

11 жовтня 2017 о 16:32

Виступаючи на засіданні ПАРЄ у Страсбурзі 11 жовтня, Президент Петро Порошенко похвалився тим, що Україна вже багато досягла у боротьбі з корупцією. «Протягом останніх 3 років ми створити такі антикорупційні органи, які не існували у інших країнах світу. Або таке явище як електронне декларування – усі міністри, усі держслужбовці повинні декларувати, скільки в них там люстр висить, чи рослин у їх приватному домі знаходиться», — сказав Порошенко.

Пожалів таким чином Порошенко і себе, і своїх друзів у владі, які потерпають від «непримиренної боротьби» з корупцією в Україні. Мовляв, дісталися вже вписувати у свої е-декларації всі люстри та рослини, які вони вирощують у своїх приватних будинках...

Нагадаю, що згідно з чинним законодавством, декларувати цінне майно потрібно починаючи від ста прожиткових мінімумів, тобто від 160 тисяч гривень, тобто від 6 тисяч доларів.

От тепер і європейські депутати дізналися про нашу «найзаможнішу владу в світі» та про «державу найдорожчих у світі рослин і люстр»!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Думка читачів

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути