chrome firefox opera safari iexplorer

Українські тенісистки виступлять на престижному турнірі

14 квітня 2018 о 12:40
znaj.ua

Українські тенісистки Катерина Бондаренко і Катерина Козлова виступлять в основній сітці «грунтового» турніру категорії International, який пройде з 21 по 28 травня в німецькому Нюрнберзі.

Про це повідомив журналіст Міхал Самульскі в своєму Twitter, опублікувавши заявку на турнір.

Відзначимо, що Козлова залишилася поза грою в квітні через травму коліна. Українка пропустила турнір в Лугано серії International, а також не зіграє на змаганнях у Стамбулі.

Нагадаємо, перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна сенсаційно не потрапила до складу збірної України і не виступить на Кубку Федерації, який відбудеться 21-22 квітня. Світоліна потрапила в заявку нашої команди як запасна. В основному складі: Катерина Бондаренко, Леся Цуренко, Людмила Кіченок і Ольга Савчук.

Джерело: znaj.ua
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути