chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко назвав черговий кредит МВФ вірним шляхом до бідності

11 вересня 2018 о 13:04
actu-cci.com

Лідер партії Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко на своїй сторінці у Facebook прокоментував заяву глави уряду про можливий дефолт. 

«Уряди змінюються, геополітичні орієнтації редагуються, а економічний лібералізм влади – вічний!

Так можна було б охарактеризувати сучасну сумну історію соціально-економічної ситуації в Україні.

Парадокс і трагедія ще й тому, що розпіарені найуспішніші в історії України економічні реформи завершуються традиційною альтернативою – черговим КРЕДИТОМ МВФ або ДЕФОЛТОМ!»

Політик також наголосив, що сьогодні для економіки країни важливо зробити так, щоб «за товар платили 2 долари, які залишаться в країні, ніж 1 долар, який її покине».

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути