chrome firefox opera safari iexplorer

Українські гімнастки здобули золото

17 вересня 2018 о 16:16
ukraine-rg.com.ua

У групових вправах востаннє українки піднімалися на п'єдестал пошани у 2013 році.

У неділю, 16 вересня, на чемпіонаті світу з художньої гімнастики у Болгарії були розіграні останні медалі цього старту у фіналах в окремих видах серед команд у групових вправах. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації гімнастики України. У суботу ж українські «груповички» у складі Анастасії Возняк, Валерії Ханіної, Валерії Юзвяк, Діани Мижерицької, Аліни Бихно та Тетяни Довженко кваліфікувалися в обидва фінали.

Однак, ряд помилок у вправі з п’ятьма обручами не дозволив українським граціям боротися за медалі (сьоме місце). Проте дівчата показали блискучий виступ з м'ячами та скакалками, що принесло їм бронзову медаль змагань. 

Джерело: glavcom.ua
Розділи: Спорт в Україні

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути