chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко: Українські політики повинні навчитися об`єднуватись перед виборами, а не перед розстрілом

05 січня 2019 о 12:26

В підсумку обговорення  політичної та соціально-економічної ситуації, що склалася в Україні, сьогодні в Києві відбувся ІІІ З’їзд Політичної Партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна».

Під час виступу лідер партії Микола Томенко нагадав, що задовго до початку президентської виборчої кампанії політична сила закликала проукраїнські, проєвропейські політичні партії відмовитися від взаємного поборювання  та об’єднати свої зусилля в боротьбі не одне проти одного, а за Україну.

“У стратегії «Український Президент-2019» ми запропонували національному політикуму і суспільству критерії, за якими об’єднатися можливо і необхідно, – зазначив лідер партії, і додав: –  Такими критеріями є: спільні світоглядні цінності та бачення майбутнього України; ведення виборчої кампанії за принципом: не одне проти одного, а за Україну та проти її ворогів; спільна протидія застосуванню владою адмінресурсу та інших брудних технологій; спільний захист виборчих результатів”.

Він також повідомив, що партія діє послідовно, і ідеї команди знайшли підтримку в  проукраїнському, проєвропейському, демократичному опозиційному середовищі. Тому Заявою ІІІ з`їзду партії Громадський рух “Рідна країна” було вирішено підтримати лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка на виборах Президента України та рухатись спільно на парламентські та місцеві вибори.

Микола Томенко також наголосив: “Поборюючи одне одного, зазнаємо поразки і втратимо Україну. Об`єднавшись – Україну захистимо і збережемо”.

Анатолій Гриценко в свою чергу додав: «Ми сьогодні подаємо приклад всій Україні як потрібно «втягувати кігті» заради спільної мети».

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути