chrome firefox opera safari iexplorer

Духовні подарунки Великодня від «Рідної країни»

28 квітня 2021 о 14:38

Чергову партію духовних, світоглядних та пізнавальних подарунків (книги, довідники, підручники, казки, світловідбиваючі флайтера) для шкіл, бібліотек, музеїв та дошкільних закладів з нагоди світлого свята Великодня підготував фонд «Рідна країна».

Про це повідомив очільник фонду «Рідна країна» Микола Томенко.

«Переконані, що нині варто витрачати кошти на підтримку освіти та культури, а не на політичну та партійну рекламу, „освячену“ іменем Ісуса Христа! — зазначив Микола Томенко. — Окрім того, команда „Рідної країни“ продовжує допомагати ФАПАМ та лікарням захисними комбінезонами, костюмами, масками тощо. Наша порада: хоча б в часи карантинної країни зустріньте Великдень християнською допомогою лікарням, школам, бібліотекам або хворим чи немічним, а не партійною рекламою на власних бігмордах. Бо, як відомо, гординя і марнославство — смертні гріхи у християн. І не забувайте також слова мудрого і святого Максима Сповідника:»Воістину проклята пристрасть лиха, що об‘єднала два зла: гординю і марнославство"! Творімо добро разом!".

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути