chrome firefox opera safari iexplorer

Один із керівників України вважає українців спадковими корупціонерами. Промовчимо знову?

03 жовтня 2021 о 17:56

Про чергове етнополітичне хамство якоїсь Арахамії, як казав Рефат Чубаров, можна було б промовчати, якби це було вперше і якби він не був одним із керівників Української Держави. Нагадаю, що він як керівник парламентської коаліції статусно йде за посадами Президента і Голови Верховної Ради.

Так от це нещастя, якого Україна прихистила після втечі з Абхазії, вирішило обізвати нас, ВСІХ УКРАЇНЦІВ, спадковими КОРУПЦІОНЕРАМИ, бо, мовляв, у нас такий ген зашитий від природи. 

Як автор багатьох досліджень з історії України скажу, що навіть такі кати українського народу як Сталін, Берія, Каганович вважали нас ЛИШЕ націоналістами, тому й розстрілювали або морили голодом МІЛЬЙОНАМИ. Ба навіть вони не додумалися до такої характеристики нашої нації!

У мене запитання не до влади, бо вони мають таке ж відношення до історії й культури УКРАЇНИ як я до буддизму. У мене запитання до УКРАЇНЦІВ: ми й далі будемо терпіти приниження нашої НАЦІОНАЛЬНОЇ ГІДНОСТІ й обговорювати у соціальних мережах накинуті нам згори дріб’язкові медіа-скандали?!

ПУБЛІЧНЕ ВИБАЧЕННЯ — це найменше, що ми мусимо вимагати! А принципово кажучи, таких людей не повинно бути у ВЛАДІ за визначенням!

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути