chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» продовжує благодійний проект «Українська книга дітям»

27 жовтня 2021 о 13:07

Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко, в рамках проекту «Українська книга дітям», разом з директором видавництва «Веселка» Олексієм Кононенком провели робочу нараду, присвячену  проблемам популяризації та підтримки української книги в Україні.

Під час наради домовилися, що Фонд «РІДНА КРАЇНА» спільно з видавництвами «ВЕСЕЛКА» і видавництвом «МИСТЕЦТВО» продовжуватиме благодійну книжкову акцію на підтримку шкільних та сільських бібліотек та буде підтримувати активну діяльність видавництва МИСТЕЦТВО в проекті #УкраїнаІдентифікаціЯ

Також запланували з заступником директора з наукової та видавничої діяльності Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України Сергієм Гальченком провести презентацію видань Агатангела Кримського у славному Володимирі та разом з відомим письменником та перекладачем з грецької Василем Степаненком у 2022 році представити кращі українські видання та проекти в дружній Греції.

Патріотизм вимірюється не словами, а ділами! Бо правдиві УКРАЇНЦІ люблять рідну країну не лише до глибини своєї душі, а й глибини ВЛАСНОЇ кишені.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути