chrome firefox opera safari iexplorer

УКРАЇНА — країна НЕСКОРЕНИХ

21 листопада 2021 о 11:24

Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко взяв участь в онлайн-семінарі до Дня ГІДНОСТІ і СВОБОДИ, який було проведено в Національному університеті біоресурсів і природокористування «Україна — країна нескорених». 

В своєму виступі він відмітив, що головними світоглядними ідеями двох революцій були: людино і україноцентризм. «Нашою проблемою є те, що ми так тікали від «русского мира», що проскочили «український світ», транзитом проїхали Європу і опинились в Америці ортодоксального лібералізму 90 років 20 століття! Тож нам варто повернутися додому — в УКРАЇНУ, де в пошані свода кожної лдини і національна гідність всіх українців! Бо за нас ніхто нас самостійними, вільними і щасливими не зробить!», — зазначив микола Володимирович. Також подякував Станіславу Ніколаєнку і колективу НУБІП за організацію цього заходу.

Розділи: Політика

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути