chrome firefox opera safari iexplorer

Творення УКРАЇНСЬКОГО ВСЕСВІТУ і остаточна ліквідація «РОСІЙСЬКОГО СВІТУ»

17 березня 2022 о 20:56

Ну що, допомогла ВАМ «московська церква» і «велика російська культура»?! До злочинів російської орди на чолі з військовим злочинцем Путіним додалося бомбування Державного драматичного театру в Маріуполі, де переховувалися діти й мирні жителі міста. Між іншим, ще в лютому там йшла постановка за творами Чехова. Останнім часом багато мовлено про освячення ВІЙНИ Російською православною церквою на чолі з КІРІЛОМ та мовчазною згодою зі своїм російським очільником більшості священників із 12 тисяч парафій Московського патріархату в Україні, попри вбивства дітей і мирних мешканців та руйнування церков того ж таки Московського патріархату. Проте, майже не йдеться про діяльність «російської, радянської еліти» в Україні, яка ще до початку війни захищала всіми фібрами душі «нашу спільну спадщину — велику російську і радянську культуру». Лише після обстрілу Києва «друзі Табачника і Януковича» в Театрі російської драми нарешті змінили назву. Рівно рік тому, на 150-річчя ВЕЛИКОЇ УКРАЇНКИ, коли я вимагав забрати світле ім‘я Лесі Українки з назви російського театру в центрі української столиці, «російська еліта» Києва назвала мене ворогом народу і провокатором. Нарешті після бомбувань Києва і України зникла назва «Русское радіо», а фаната Путіна і «російського світу» Толочка звільнили з посади почесного директора Інституту археології… Але все частіше й частіше, я чую від нині модних на телебаченні «державних і військових стратегів», що творення «УКРАНСЬКОГО ВСЕСВІТУ» та ліквідація «РОСІЙСЬКОГО СВІТУ» НЕ НА ЧАСІ! Ба більше, нас повчають як захищати Україну пропагандисти «ІНТЕРА», які ще вчора ходили з Путіним і Медведчуком одним «безсмертним полком» та пропагандисти медведчуківським каналів, як істерили «про американську колонізацію і захищали братній російський народ»… Я вже мовчу про включення в ефір єдиного військового каналу тих представників так званого шоу-бізнесу, які ще вчора в сраку цілували московську тусовку, а нині прозріли?!Олесандр Ткаченко і К., — Вам не соромно?! Перефразую тут класика про те, що Україна нині воює і за своїх громадян та за свою землю, але Україна воює і за свою історію, культуру та мову! Бо творення УКРАЇНСЬКОГО ВСЕСВІТУ і остаточна ліквідація «РОСІЙСЬКОГО СВІТУ» в Україні, як ніколи, НА ЧАСІ!

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути