chrome firefox opera safari iexplorer

Пішов з життя засновник Odessa JazzFest Юрій Кузнєцов

04 травня 2016 о 11:30

У грудні 2015 року джазмен переніс важку операцію. Юрій Кузнєцов помер після тривалої хвороби Відомий джазмен, один із засновників фестивалю Odessa JazzFest Юрій Кузнєцов помер на 63 році життя після важкої хвороби. Про це на своїй сторінці у Facebook написала дружина джазмена Наталія Ертнова.

Останні місяці Кузнєцов проходив курс лікування, в 2015 році переніс важку операцію. Кузнєцов народився 11 липня 1953 року в Одесі. Брав участь у масштабних джазових фестивалях в Парижі, Ліоні, Мюнхені, Римі, Гамбурзі, Таллінні, Тбілісі, Ризі, Санкт-Петербурзі. Був президентом і одним із організаторів Клубу високої музики і Odessa JazzFest.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути