chrome firefox opera safari iexplorer

Частинка України у твоєму мобільному

23 вересня 2010 о 14:15

Тут всі бажаючі мають змогу безкоштовно завантажити на свій мобільний телефон мелодії патріотичних пісень України.

Мелодії для завантаження взяті з диску «Головні пісні та мелодії України», який був виданий до 16-ї річниці Незалежності Фондом Миколи Томенка та Національною радіокомпанією України.

Щоб завантажити безкоштовний реалтон на свій мобільний телефон:

1. Збережіть аудіофайл на своєму комп'ютері. Для цього натисніть правою кнопкою миші на файлі та оберіть опцію «завантажити».

2. Після збереження файлу на комп'ютері надішліть його на свій мобільний телефон за допомогою bluetooth, інфрачервоного або проводового з'єднання.

Запорізький марш
Гімн України (вокальна версія)
Гімн України (інструментальна версія)
Червона калина

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути