chrome firefox opera safari iexplorer

Світ вразила врода українок в національних строях

29 липня 2016 о 11:33

Європейський дизайнерський блог Design You Trust опублікував пост про роботи львівської фотомайстерні «Треті півні».

«Треті півні» відкривають світу красу й унікальність української культури. І це їм чудово вдається завдяки фотопроектам. Вони показують багатство традицій різних регіонів України", – пише Design You Trust.

Фотороботи миттєво розходяться соцмережами. Збирають десятки тисяч лайків у Facebook.

gazeta.ua

 gazeta.ua

У майстерні працюють фотографи, стилісти, візажисти і промоутери. Вони популяризують українську культуру, зокрема експериментують із національним костюмом.

gazeta.ua

 gazeta.ua

Популярне європейське інтернет-видання My Modern Met також опублікувало серію знімків майстерні «Треті півні». Дівчата в розкішних головних уборах розповідають про звичаї України.

gazeta.ua

 gazeta.ua

Нагадаємо, майстерня «Треті півні» створила проект «Листи на фронт». Торік вийшов календар із фотографіями, у травні цього року — фотоальбом. У цьому проекті матері, дружини і сестри чоловіків, які перебувають у зоні бойових дій на Донбасі, позують у старовинних українських строях.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Новини культури

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути