chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні організують «Студентську республіку»

15 квітня 2011 о 09:24

У рамках святкувань у 2011 році Дня Конституції України, Дня молоді та Дня Незалежності України, з метою розвитку у молоді культури демократичних цінностей, в усіх регіонах нашої держави буде реалізовано Міжнародну програму «Студентська республіка».

Як повідомляє офіційний сайт Міністрства освіти і науки, молоді і спорту України, Студреспубліка передбачає організацію студентських містечок, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних та спортивних турнірів.

Захід відбуватиметься під гаслом здорового способу життя і включатиме комплекс інформаційно-просвітницьких заходів.

Міжнародна програма «Студентська республіка» вже не перший рік є найбільшим зібранням молодіжних лідерів нашої країни за участю іноземних гостей із Російської Федерації, Республіки Білорусь, Грузії, Республіки Молдова, США тощо.

Заплановано проведення цієї програми в декілька етапів: на рівні навчального закладу (травень-червень 2011 р.), на регіональному рівні (протягом червня 2011р.) та на всеукраїнському рівні – фінал (у серпні 2011 р. – до Дня Незалежності України) за участю переможців регіональних етапів та іноземних гостей.

19 травня

Інші дати
Народився Анатолій Добровольський
(1910, с. Буки, Житомирська область – 1988), український архітектор. Один за авторів проекту планування й забудови Хрещатика і прилеглих кварталів, Московського мосту в Києві. Головний архітектор м. Києва (1950-1955).
Розгорнути
Народився Микола Євшан
(1889, с. Войнилів Івано-Франківська область – 1919) - український літературний критик, літературознавець і перекладач.
«Всякий ідеал, щоби він був корисний, щоби був дійсною силою, мусить виходити тільки з життя, мусить звертатись до життя, кінцеву ціль покласти в житті» (Микола Євшан).
Розгорнути