chrome firefox opera safari iexplorer

В УНІАНі презентують унікальний проект, аналогів якому в Україні немає

06 листопада 2017 о 12:41

У вівторок 7 листопада о 12.00 в прес-центрі «УНІАН» відбудеться презентація унікальної експозиції галереї-музею «Історія становлення української нації».

У презентації візьмуть участь:

Валерій Галан — автор проекту, засновник, керівник галереї-музею «Історія становлення української нації».

Оксана Федоренко – громадський діяч, директор БФ «Фундація Розвитку».

Микола Томенко – український політик та громадський діяч, професор КНУ імені Тараса Шевченка, автор проекту «7 чудес України».

Ігор Пономарчук – засновник і генеральний директор Київського міського музею «Духовні скарби України».

Михайло Відейко – доктор історичних наук, зав. Науково-дослідною лабораторією археології історико-філософського факультету Київського університету імені Бориса Грінченка.

На прес-конференції йтиметься про те, для чого був створений музей Історії становлення української нації. Також будуть визначені  основні напрями проекту, його мету, ціль, аудиторію українців, на яких націлений даний проект.

Організатори проекту також коротко розкажуть про експозицію та унікальні технології, які використають в процесі демонстрації експонатів.

Розділи: Суспільство

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути