chrome firefox opera safari iexplorer

Поліція заблокувала вхід до парку Шевченка у Києві

09 березня 2018 о 10:46
the-village

Зранку 9 березня поліція заблокувала вхід до парку Шевченка у Києві, де заплановані заходи до дня народження Тараса Шевченка. Цього дня анонсували також кілька акцій протесту.

Як повідомляє «Громадське», периметр парку оточили бійці Нацгвардії та перекрили входи парканом. Пропускають лише силовиків та акредитованих на заходи журналістів.

Біля входів скупчилися кілька десятків людей та намагаються потрапити на територію. Приблизно 40 особам вдалося зайти до парку в обхід металошукачів та рамок. Вони влаштували «Антиолігархічну акцію» біля пам’ятника Шевченку.


 9 березня тимчасово скасовано в обох напрямках зупинки тролейбусних маршрутів №№5, 8, 9, 17 та автобусних маршрутів №№21, 114, 118 на бульварі Тараса Шевченка та вулиці Володимирській.

Джерело: the village
Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути