chrome firefox opera safari iexplorer

Бій Усик — Гассієв може не відбутися

13 червня 2018 о 11:36
usykaa

Фінал Всесвітньої суперсерії боксу у важкій вазі між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим може не відбутися.

«Поєдинок знаходиться під загрозою зриву через невдоволення команди російського боксера. Промоутери Гассієва розкритикували Усика і його менеджерів через тривалі переговори про організацію вечора боксу. За даними джерела, замість бою з Усиком, Гассієв, найімовірніше, 21 липня в Росії проведе бій з небитим американцем Ендрю Табіті (16-0, 13 КО)», — повідомляє Boxing Talk.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Спорт в Україні

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути