chrome firefox opera safari iexplorer

Наш рідний ІРПІНСЬКИЙ фаховий коледж НУБІП

08 вересня 2022 о 19:19
Коротка фотоісторія одного із корпусів Коледжу, куди влучив снаряд російської орди вбивць, гвалтівників і мародерів військового злочинця Путіна.
Внизу фото, зроблене МиколоюТоменком 15 квітня, коли рашисти залишили нам зруйновану стіну і біля 100 пошкоджених вікон, дверей, даху…
Вгорі сьогоднішнє фото із відремонтованою стіною, дахом і новими вікнами.
Щира подяка команді НУБІП на чолі з Станіславом Ніколаєнком, колективу Коледжу на чолі з Дмитром Костюком за самовіддану працю і вчасну підготовку до навчання в очній формі.
Горді з того, що «Рідна країна» та її Лідер Микола Томенко долучилися до навчального процесу та ремонтних робіт цього навчального закладу.
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

14 травня

Інші дати
Ярослава Стецько
1920 –  українська політична діячка, журналістка. Співорганізатор Червоного Хреста УПА, жіночої мережі і юнацтва ОУН.
 
Розгорнути
Народився Василь Стефаник
(1871, с. Русів, Івано-Франківська область - 1936) - українського письменника, майстра експресіоністичної новели. Автор збірок новел «Камінний хрест», «Синя книжчека», «Дорога».
«Я свою душу пустив у душу народу, і там почорнів з розпуки…» (Василь Стефаник)
Розгорнути
Народився Олександр Фомін
(1869, Росія - 1935) – ботанік. З 1914 року працював в Україні. Праці присвячені питанням морфології, систематики флори Кавказу, Криму, Сибіру, Дал. Сходу й України. Після смерті Фоміна, Київський ботанічний сад був названий на його честь.
Розгорнути