chrome firefox opera safari iexplorer

У Херсоні відбудеться XIII Міжнародний театральний фестиваль

18 травня 2011 о 09:19

23 травня о 18-00 в місті Херсон відбудеться відкриття XIII Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії».

26 вистав покажуть 22 театри з різних міст України та зарубіжжя: Росії, Білорусії, Молдови, Румунії, Болгарії, Грузії і Казахстану.

У програмі фестивалю – конференція «Режисери України» за участю режисерів і драматургів з Литви, Білорусії і Росії; нарада директорів театрів України. Вуличні заходи і вистави, ярмарки виробів майстрів народної творчості, а також Карнавальна хода, яка завершиться гала-концертом і святковим салютом. Фестиваль завершить роботу 29 травня.

Телефон для довідки 0506844185.

 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути