chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах пройшов фестиваль «Jazz-Dіліжанс». Фото

01 серпня 2011 о 09:07

Черкасці цими вихідними мали змогу відпочити на Десятому щорічному відкритому джазовому фестивалі «Jazz-Dіліжанс».

У програмі заходу виступали гурти Corazonе de Cuba, Cherkasy Jazz Quintet Сергія Крашеніннікова, Квінтет Усейна Бекірова, Ніна Козачук та гурт «Чумацький шлях». Завітали на фестиваль і спеціальні гості: Рустем Барі (Сімферополь), Арк Овруцкі (Київ – Нью-Йорк), Володимир Соляник (Київ).

Джаз не залишив байдужим жодного слухача. Емоції, що панували у сквері, можна порівняти з кардіограмою бігуна: на обличчях слухачів спочатку відбивається м’яка і тепла партія клавішних... наступна мить – і з’являються гострі, пронизливі «злети і падіння» труби. Барабани, гітара – нарешті перевели дихання, а тоді нова музична композиція знову підносить на пік вражень.

Кожен присутній відбивав ногами неповторну музичну мелодію. Людей не зміг розігнати навіть дощ.

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути