chrome firefox opera safari iexplorer

24 серпня на Пейзажній алеї влаштують дитяче свято

08 серпня 2011 о 10:46

У День Незалежності на Пейзажній алеї пройде свято «Літо талантів», під час якого можна буде повчитися англійської, взяти участь у розвагах і творчих майстер-класах для школярів та дошкільнят, подивитися виставу театру маріонеток, виступи музикантів тощо.

За словами організаторів, розпочнеться гуляння з комп'ютерної майстерні «Айтідо!» о 12.00.

Також з 12.00 до 14.00 працюватиме Центр раннього розвитку «Окешкин Клуб», у програмі якого Театр маріонеток, виготовлення малюнків та аплікацій з англомовними та франкомовними викладачами, ігри, розваги, участь у дитячому музичному оркестрі.

14.00-16.00: «Українське подвір'я», під час якого художники Любов Сенчук та Марія Крижановська створять імпровізовану хату, яку розмалюють разом з дітьми в традиційному українському стилі.

Поруч відбуватимуться майстер-класи з гончарства, плетіння вінків з живих квітів, орігамі. Разом з дорослими діти співатимуть народних пісень.

З 16.00 до 18.00 проходитиме Школа англійської мови «Оксфорд Клас», під час якої влаштують англомовний квест-змагання між дорослими та дітьми. Також у програмі музичний гурт «Old Mc'Donald», справжнє англійське чаювання «5 o'clock tea» тощо.

З 16.00 до 18.00 триватиме робота Музичної майстерні.

Завершиться свято концертом класичної музики просто неба.

 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути