chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкриють 10 інфоцентрів для туристів

16 серпня 2011 о 11:33

До Євро-2012 у столиці з'явитися понад 10 туристично-інформаційних центрів у місцях масового скупчення людей. Вони розташуються у центральній частині Києва, а також біля авто- та залізничного вокзалів.

Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

Окрім того, за його словами, у Києві буде створена мережа туристично-інформаційних пунктів на території Київського метрополітену та на 41 зупинці громадського транспорту КП «Київпастранс».

У найближчих планах столичної влади створення київського туристичного порталу та просування його у найпопулярніших пошукових системах інтернету.

«Сьогодні ми розробляємо нові туристичні маршрути та оновлюємо ті, які були раніше. Також працюємо над реконструкцією історичних пам'яток. Крім того, у перспективі будівництво нових готелів та модернізація і реконструкція існуючих, встановлення 150 туристичних інформаційних стендів та забезпечення проїзду і паркування туристично-екскурсійного автотранспорту у центральній частині міста», — додав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути