chrome firefox opera safari iexplorer

З наступного тижня водії столиці зітхнуть з полегшенням

18 серпня 2011 о 11:16

Наступного тижня у Києві відкриють дві транспортні розв'язки та ще кілька об'єктів транспортної інфраструктури міста.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема, до 24 серпня буде відкрито автомобільний рух транспортною розв'язкою біля станції метро «Дніпро» та розв'язкою на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе.

Також завершиться будівництво автодорожнього з'їзду з Московського переходу на Наддніпрянському шосе в бік станції «Видубичі» та будівництво шляхопроводу на вул. Сортувальній, зокрема, з'їзд з Залізничного мосту.

До Дня Незалежності завершать і першу чергу реконструкції проспекту Миколи Бажана, де відновлять 2,5 км дорожнього покриття, та капремонт бульвару Лесі Українки.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути