chrome firefox opera safari iexplorer

Віталій Кличко наступним хоче нокаутувати Хея?

11 вересня 2011 о 12:48

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко після перемоги над поляком Томашем Адамеком назвав своїм можливим майбутнім суперником британця Девіда Хея.

Як передає кореспондент УНІАН у Польщі, про це В.КЛличко сказав на прес-конференції у Вроцлаві після бою з Т.Адамеком.

«Не знаю, хто буде моїм наступним суперником. Дайте мені кілька тижнів відпочинку, і тоді можу це оголосити”, — сказав спочатку Віталій Кличко, проте одразу додав, що одним із потенційних противників може бути британець.

«Знаю, що Девід Хей хоче зі мною битись, і я теж хочу, бо він зачепив мене особисто і мого брата, і тому хочу його нокаутувати», — сказав В.Кличко.

У свою чергу Т.Адамек назвав В.Кличка «занадто мудрим», аби нав’язати йому свій спосіб ведення двобою.

«Відчував, що бій не точиться так, як би я хотів. Намагався якось обдурити противника, однак він був занадто мудрим», — сказав польський боксер.

Т.Адамек попросив вибачення у своїх уболівальників за програш, зауваживши, що український боксер мав значно кращі «фізичні переваги» в бою.

Він також запевнив, що не зазнав серйоних травм та почувається добре.

В.Кличко назвав нелегким поєдинок з Т.Адамеком, відзначивши швидкість та витривалість свого соперника. «Адамек є найкращим, але не у важкій вазі», — додав він.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути