chrome firefox opera safari iexplorer

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає до 2,45 грн

15 вересня 2011 о 12:33

Проїзд у громадському транспорті Києва повинен коштувати 2,45 гривні, заявив Глава КМДА Олександр Попов. При цьому чиновник підкреслив, що до певного моменту проїзд в транспорті дорожчати не буде.

«Об'єктивно проїзд в громадському транспорті потрібно збільшувати до 2,45 гривні. Ми цього не робимо і кожен місяць знаходимо ресурс, зокрема і за рахунок коштів Кабінету міністрів, щоб профінансувати цю різницю. Це нелегка ноша. Але, розуміючи, що у киян сьогодні багато проблем, ми хочемо хоч би певний час не збільшувати ціни на проїзд», — сказав Попов.

Сьогодні вартість проїзду в автобусах, тролейбусах і трамваях в столиці складає 1,5 гривні, в метро — 2 гривні. Керівництво Київського метрополітену при цьому неодноразово заявляло про необхідність підвищення вартості проїзду в метро.

Нагадаємо, на початку вересня проїзд в деяких маршрутках подорожчав до 3 гривень.

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути