chrome firefox opera safari iexplorer

Відомі та цікаві українці завітають до прямого ефіру програми «Легко бути жінкою»

17 жовтня 2011 о 15:29

Цього тижня творча група ранкової програми «Легко бути жінкою» готує глядачам Першого Національного багато приємних сюрпризів. І тут не йдеться про ті подарунки – техніку, квитки, книжки тощо – які можна виграти, зателефонувавши до прямого ефіру з 10 до 11 години ранку. Це все, звичайно добре, але мова йде про розмови з фахівцями та відомими людьми про те, що однаково цікаве як для жінок, так і для чоловіків.

Ефірний тиждень програми 17–21 жовтня багатий на серйозні та водночас захоплюючі теми. Наприклад, понеділок, 17 жовтня – Міжнародний день боротьби за ліквідацію злиднів, тож і тему для прямого ефіру обрано відповідну – «Як стати багатим і успішним українцем»?

Завтра, у вівторок, мова йтиме про виховання дітей, а середу буде приділено такій серйозній психологічній проблемі, як синдром сильної жінки. На продовження «жіночої» теми четвер присвячено здоров’ю найпрекрасніших істот планети Земля – як ви вже здогадалися, жінок.

Ну а п’ятниця, останній робочий день тижня, який має давати позитивний заряд на вихідні та наснажувати до активного й цікавого відпочинку, буде присвячена українському весіллю і всьому, що пов’язано з цією приємною подією.

Серед запрошених цього тижня гостей – співачка Антоніна Матвієнко, гурти «Гайдамаки» та «Крихітка», мандрівник, екстремал та знавець секретів здорового способу життя Голтіс, силач Василь Вірастюк та безліч інших цікавих особистостей.

Говорити з гостями будуть ваші прихильні ведучі-слухачі Христина Стебельська, Тетяна Гончарова та Геннадій Попенко.
Запрошуємо до перегляду та заохочуємо висловлювати свої зауваги та побажання! Зробимо наш український ефір цікавим!

Новину додала Олена Андріяш

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути