chrome firefox opera safari iexplorer

Виставка-ярмарок «Медвін: Книжковий світ-2011»

Дата події:10-13 листопада 2011 р.
Місце події:Київ, Інститут фізкультури
Більше про подію:

Свої книжки представлять біля двох сотень видавців.

«Цього разу нами зацікавилася Росія. Звідти приїде 10 видавництв, — каже організатор „Медвіну“ Валерія Олексієнко. — Росіяни привезуть пересувну виставку „Культурна спадщина СНД“. До неї входять найкращі видання країн Співдружності. Цю виставку уже представляли у Москві та Баку. Вперше до нас завітають турецькі видавництва. Всього відбудеться більше 300 заходів. Це будуть презентації книжок, зустрічі з авторами, автографсесії. Окремі події проведемо за межами Інституту фізкультури — у столичних кав`ярнях та вузах. Відбудуться читання віршів російського поета Сергія Єсеніна. Молоді поети змагатимуться у поетичних слемах».

Книжкові новинки представлятимуть у відділеннях «Книга і кіно», «Книжка і діти». У рамках програми «Книга і кухня» презентують кулінарну книжку Руслани Писанки «Кулінарні рецепти від Київської Русі». У виданні телезірка подає рецепти української кухні, а також страви, які готували у її родині. Розказує, як приготувати печеного гусака або схуднути за допомогою сала. Книжка ілюстрована фотографіями Писанки.

Джерело: УНІАН

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути