chrome firefox opera safari iexplorer

Українські кікбоксери вибороли вісім медалей на ЧС

31 жовтня 2011 о 12:03

Українські спортсмени вибороли вісім медалей на Чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO. Про це УННповідомили у прес-службі Державної служби молоді та спорту.

Золоті нагороди здобули Дмитро Безверхий (у категорії до 57 кілограм), у категорії до 81 кілограм — Дмитро Кирпань та у категорії до 55 кілограм Катерина Соловей.

Срібні медалі здобули у категорії до 63 кілограм Костянтин Деморецький та у категорії до 86 кілограм Юрій Зубчик.

Бронзові нагороди вибороли у категорії до 84 кілограм Ігор Приходько, у категорії до 48 кілограм Віра Макресова та у категорії до 56 кілограм Надія Хаєнок.

Загалом у змаганнях взяли участь 800 спортсменів із 61 країни світу.

Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін привітав українських спортсменів зі здобутими нагородами та побажав подальших перемог у змаганнях.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO проходив у Скоп’є (Македонія) з 23 по 30 жовтня 2011 року.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути