chrome firefox opera safari iexplorer

Будиночок Святого Миколая працюватиме у столичному парку Шевченка

13 грудня 2011 о 13:58

19-26 грудня у столичному парку ім.Т.Шевченка працюватиме казковий будиночок Святого Миколая, передає УНН.

Кияни та гості міста всією родиною можуть завітати до казкових персонажів. Діти спілкуватимуться зі Святим Миколаєм та його помічниками, отримають подарунок та фото на згадку, візьмуть участь у творчих майстер-класах.

Вони зможуть розмалювати іграшку, зробити аплікацію або новорічну листівку, освоїти техніку паперопластика та ліплення з солоного тіста. Крім того, їх навчатимуть графіці, малюванню олівцями та фломастерами.

Дорослі ж матимуть нагоду подарувати казку малюкам, обділеним увагою, долучившись до збирання подарунків (іграшок, одягу, книг) для дитячих будинків. Пункт збирання допомоги буде розміщений у самому будиночку.

Графік роботи будиночку Святого Миколая: 19-26 грудня з 11:00 до 16:00.

 

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути