chrome firefox opera safari iexplorer

Виставка скульптури Сергія Панасенка «Мовчання»

Дата події:9-20 лютого 2012 р.
Місце події:Мистецький простір 365 (Костянтинівська, 63/12)
Більше про подію:

«Это путь в поиске покоя, гармонии, счастья. Это путь сознания в различных образах. Это путь души через осознания себя в этом мире ничем и кем-то. Путь, который ведёт к Свету через равнодушие и недоверие, через знания и разочарование, через одиночество и оставленность, через примирение и прикосновение, через отречение и очищение, через стремление и праведность, через покорность и единение, через испытания и покаяние.»

С.Панасенко

Особиста драма кожного складається з багатьох моментів, періодів, станів та результатів, але ми свідомо чи без свідомо, мовчки переживаємо їх поряд з близькими чи просто перехожими. І лише володіючи та маніпулюючи абсолютно невербальним, а просто мінеральним чи органічним матеріалом обдарована людина може прокричати усім зрозумілою мовою про власний шлях.

В об’єктах, створених із дерева, металу та гіпсу енергія та інформація, що просто читається завдяки антропоморфності та архітектурній лаконічності. У кожному творінні ми бачимо те що пережили чи те до чого прагнемо.

Л.Ничай

Запрошуємо до колективної рефлексії під медитативні звуки мантри — www.prostir365.net.ua

Відкриття виставки 9 лютого 2012 року о 19:00. 

8 вересня

Інші дати
8 вересня відзначають:
  • День танкіста.
  • День працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України.
  • День пам’яті жертв фашизму.
  • Міжнародний день солідарності журналістів.
  • Міжнародний день грамотності.
Розгорнути
Олександр Івахненко
1931 – український художник, заслужений діяч мистецтв України. Автор перших поштових марок незалежної України.
Розгорнути
Народилася Наталія Ужвій
(1898 – 1986), українська акторка театру та кіно. Народна артистка СРСР, лауреат Державної премії ім.Т.Шевченка. В її репертуарі близько 213 ролей у театрі та 20 у кінофільмах («Назар Стодоля», «Кармелюк», «Тарас Шевченко», «Украдене щастя», «Українська рапсодія»).
Розгорнути