chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні оберуть найкращу наречену

16 лютого 2012 о 10:48
Фінал національного конкурсу Наречена року в Україні 2011, що проводиться в рамках весільного фестивалю Angel Fest, відбудеться 21 лютого в одному зі столичних готелів.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

У фінал конкурсу увійшли сім українок з міст: Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Полтава, Фастів, Франкфурт, Сімферополь. Їх обирали on-line голосуванням, проведеним на сайті фестивалю.

Переможниця конкурсу отримає головний приз — романтичну подорож на двох до Парижа.

Традиційно наречені будуть боротися в чотирьох номінаціях: «Парад ангелів» (дефіле у весільних нарядах), «Стріли амура» (есе на тему знайомства з майбутнім чоловіком), «Танець нареченої» (танець з партнером), «Only for you» (дефіле в спідній білизні).

До складу журі конкурсу увійдуть Лілія Ребрик, Тимофій Нагорний, Марися Горобець, Айна Гассе, Ольга Богомолець, Ольга Казберова та інші представники шоу-бізнесу та медіа.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути