chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові пройде Тиждень доступного спорту

24 лютого 2012 о 10:36

У Львові з 12 по 18 березня триватиме Тиждень доступного спорту, який організовує «Самопоміч». Кожен охочий зможе відвідати безкоштовне заняття у найбільших фітнес-клубах Львова і спробувати себе у аеробіці, танцях, йозі, пілатесі та у тренажерному залі.

Для цього слід телефонувати на гарячу лінію «Самопомочі» за тел. 297-55-00 і отримати абонемент для занять у спортивних клубах міста, інформує прес-служба організації.

«З приходом весни багато з нас хочуть спробувати щось нове – спорт, здорове харчування, танці, нові проекти чи щось творче. Часто нам не вистачає ще одного кроку до своєї мети. «Самопоміч» пропонує львів’янам допомогу – Тиждень доступного спорту. Це час, коли ви, ваші рідні та друзі зможуть спробувати різі види тренувань і зробити свій вибір. І це – безкоштовно», — розповіла керівник «Самопомочі» Наталя Міхнова.

«Ми вдячні клубам, які зголосилися взяти участь в Тижні доступного спорту, адже це дає льв’янам доступ до більшої кількості видів тренувань. Запрошуємо усіх спробувати себе», — розповів координатор Тижня доступного спорту Олексій Кучеренко.

Участь у акції приймають клуби «Ківі-фітнес», «Фіт-кьорвс»,  «Фітнес-форевер»,  спортивно-оздоровчий центр «Vita-sana», Львівська обласна федерація шейпінгу.

Метою цього заходу є популяризація здорового способу життя серед мешканців міста.

З 2011 року «Самопоміч» проводить кампанію з промоції здорового способу життя. Щотижня у  школах проводиться дві акції «Яскравий день» та акція «День здоров’я» у дошкільних закладах Львова. Кульмінацією є Ярмарок спорту, який восени цього року проводитиметься втретє із залученням зірок спорту. Також в рамках програми проводяться навчання для керівників спортивних федерацій, де вони можуть навчитись як влаштовувати масові заходи і популяризувати свій вид спорту серед мешканців міста.

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути