chrome firefox opera safari iexplorer

В «Охматдиті» пройде благодійна акція «За життя»

27 лютого 2012 о 13:21

29 лютого у День рідкісних захворювань у дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» пройде благодійна акція «За життя». Про це УНН повідомили у  прес-службі організаторів.

Благодійна акція буде проведена для діток з рідкісними захворюваннями (Гоше, Помпе, Мукополісахаридоз, та ін.), які знаходяться на стаціонарному лікуванні у дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

Ініціаторами проведення Благодійної акції є Громадська організація «Люди з рідкісними захворюваннями» та Всеукраїнська спілка громадських організацій «Рух за здоров’я». Акція відбудеться за підтримки компанії Джензайм, що входить до складу Санофі.

Дітям буде показана вистава «Веселі бджілки» за участю артистів Театру клоунади «Балаганчик», також дітям будуть вручені подарунки.

Участь у Благодійній акції візьмуть представники громадських організацій, пацієнти з рідкісними захворюваннями, лікарі «Охматдиту», які лікують пацієнтів з рідкісним захворюваннями. Також до участі у Благодійній акції запрошено чиновників Міністерства охорони здоров’я.

Захід розпочнеться о 14:00 в Українській дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит», вул. В.Чорновола 28/1.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути