chrome firefox opera safari iexplorer

Віта Семеренко вчетверте поспіль стала кращою спортсменкою березня

02 квітня 2012 о 15:53

Вчетверте поспіль Віта Семеренко здобуває визнання найкращої спортсменки України в березні.

Разом з тим, особистий наставник бронзової призерки чемпіонату світу з біатлону, а також володарки срібної та бронзової медалей етапу Кубка світу, Григорій Шамрай названий найкращим тренером місяця.

Таке рішення було ухвалено сьогодні Національним олімпійським комітетом за підсумками виступів українських спортсменів на провідних змаганнях протягом першого місяця весни.

Експертна комісія НОК відзначила здобутки біатлоністки як найвищі в олімпійських номерах програми.

Цікаво, що Віта Семеренко здобувала почесне визнання «найкращої спортсменки України» в березні 2009, 2010 та 2011 років.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Спорт в Україні

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути