chrome firefox opera safari iexplorer

Матрос Артем Тайнов став чемпіоном України з армспорту

10 квітня 2012 о 13:51

Майстер спорту міжнародного класу матрос Артем Тайнов, який проходить строкову службу у комендатурі штабу Військово-морських сил ЗС України, став чемпіоном України з армспорту.

Всеукраїнські змагання у Харкові зібрали близько 250 спортсменів з різних регіонів держави, які представляли 22 команди.

За словами начальника фізкультури та спорту ВМС ЗС України полковника Миколи Горника, Артем на змаганнях представляв команду Севастополя.

Спортсмен виступав у звичній для себе ваговій категорії до 80 кілограмів, здобувши золоту медаль у боротьбі на лівій руці, та «срібло» – у боротьбі на правій руці.

У найближчих планах матроса Артема Тайнова – підготовка до виступу на чемпіонаті Європи у складі збірної України.

Джерело: ZIK
Розділи: Спорт в Україні

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути