chrome firefox opera safari iexplorer

Українців пересадять з маршруток на автобуси

27 квітня 2012 о 08:59

Глава Мінінфраструктури Борис Колесніков планує заборонити міжміські маршрутки, які возять пасажирів далі, ніж на 150 кілометрів.

Такими перевезеннями, на думку міністра, повинні займатись лише великі рейсові автобуси. «Возити пасажирів на старих „спринтерах“, часто переобладнаних з вантажних, ми не дозволимо», — сказав він, пише «Коментарі».

Чиновник також додав, що перевізники більше не зможуть подавати заявку на конкурс на право виконання пасажирських перевезень, вказавши в конкурсних умовах орендований рухомий склад.

«Наприклад, в заявці зазначено 10 нових автобусів, а на маршруті реально їздить лише 2. Деякі з перевізників представляють один і той же транспортний засіб відразу на кілька конкурсів — відповідно, на виконання рейсів на кілька абсолютно різних маршрутах», — пояснив Колесніков.

Тих же перевізників, які подають у заявках не власний, а орендований на час конкурсу транспорт, внесуть до «чорних списків» і на рік відберуть ліцензію.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути