chrome firefox opera safari iexplorer

За допомогу в розкритті вибухів у Дніпропетровську обіцяють грошову винагороду

29 квітня 2012 о 10:29

За інформацію, яка допоможе в розкритті злочинів у Дніпропетровську, буде виплачено винагороду в розмірі 2 млн. грн., повідомляє Урядовий портал.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович у Дніпропетровську після засідання координаційного штабу, створеного за дорученням Глави держави для розслідування вибухів 27 квітня.

За інформацією голови облдержадміністрації Олександра Вілкула та голови обласної ради Євгена Удода, місцева влада ухвалила рішення про винагороду у 2 мільйони гривень за інформацію, яка буде надана і допоможе слідству в розкритті злочину.

За словами Президента, оперативна група, до якої залучені кращі фахівці, забезпечена всім необхідним для роботи.

Розділи: Суспільство

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути